ИндексPortalГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
За нас
Ние сме единствения работещ Yu-Gi-Oh! форум в България. При нас можете да участвате в академия, в турнири, евенти и много забавни неща за хората, които се интересуват от играта. Поддържат се платформите Dueling Network и YGOPRO. Имаме раздел и за самото аниме и всичките му части, където можете да откриете полезна информация за любимият ви герой или за някой любим епизод. Предлагаме линкове на епизодите за тези, които не са ги гледали. Имам раздел за TCG маняците, които предпочитат да играят на живо. В него можете да разменяте карти, да представяте ваши тестета, да разглеждате най-новите излизащи пакети и други много интересни неща. Предлагаме отбори, лига и таг система за дуелистите. Имаме магазини за купуване на тестета и разбира се теми, с които може да си отпочинете, като разделът общ форум или други анимета.
История
Ех, трудно е да се поберат 4 години история в толкова малко текст. Форумът беше открит на 6 Февруари 2009-та година. Причината беше многобройното затваряне на другите българските форуми. Първоначалният екип беше Minato(тогава Datrz), Vankata(тогава Ivankaiba) и .::MUFC::.(тогава kristiano555). Така започна развиването на тепърва изграждащият се най-голям форум за Yu-Gi-Oh! в България. Главната платформа тогава беше POC, защото се играеше най-много, след което се въведе и KCVDS(игра подобна на Dueling Network). Форумът вървеше добре, но всяко нещо си има край - админите и модераторите се разотидоха и форума опустя. След време имаше периоди на често умиране и възраждане докато не го закрепихме за 1 година и интереса по играта отново се появи. В момента сме на сегашния етап от развитието си, който върви доста добре.
Правила
Преди да започнете да вършите каквото и да било въм форума трябва да се запознаете с и правилата.. С регистрирането си във форума Вие се съгласявате със тези правила и носите отговорност за постъпките си. За нарушаването на правилата има наказания, които можете да видите в темата.
Дорм система
В академията има 4 дорма. Slifer Red Ra Yellow Obelisk Blue 
Дорма ви се определя от опита ви в играта и EXP-то в профила ви.Повече за академията може да прочетете тук.
За да влезете в академията трябва да бъдете тествани, след което започвате от Slifer Red.
Искането на тест става в тази тема.
Вашият профил
Спечелени турнири:
Тук всичко е ясно...Като спечелите турнир ще излезе това в профила Ви
и ще пише цифрата на спечелените от вас турнири.
EXP:
EXP-то са точки, които ще печелите при дуелиране.С EXP системата всички ще може да видят нивото на което се дуелирате и от колко време играете(повечето exp значи и повече време дуели). С EXP-то ще се определя и в кой дорм ще сте... Повече информациятук.
TW Money:
Парите ви във форума... Печелят се чрез спечелени турнири, залози в арените, като си отворите Shop или спечелите конкурс. Дават се и бонуси при достигнат брой EXP.
YGOpro Nickname:
Името ви в играта YGOpro
DN Nickname:
Името ви в Dueling Network
POC Nickname:
Името ви в Power of Chaos Joey the Passion
Guild:
Името на гилдията в която членувате (ако членувате в такава)
Дуели
Дуелирането във форума става по няколко начина:
- Турнири (обикновени, евенти и Live)
- Арени (Shadow и Tag Arena)
- TW лига
Конкурси
Конкурси се организират всяка седмица и са за
Най-добре измислена карта - Card of the Week
Най-добра песен - Song of the Week
Най-добра сигнатура - Signature of the Week
и още...